58Nyheder 2 Nyt fra...

Superhelte, søfolk og Bagedyst

Uge 11 er emne-uge på skolen!
Nyhed billede
Indskolingen snakker og lærer om helte og helte-gerninger, gode gerninger, affaldsindsamling, træn som Hercules, hvordan er man en god ven, førstehjælp, brandøvelse osv.
Det er bl.a. mundet ud i tegninger af børnene selv som helte, tegningerne kan ses på trappegangen ind mod SFO’n.

Midt’n har arbejdet med sømænd, pirater, skatte, sømandsskab, myter, sømands-tatoos og meget andet. Morgenen starter med mønstring med opstilling på række og navneopråb. Børnene har tegnet deres egne tatoveringer og var i dag i gang med at male dem op på arme mm.

5.kl. arbejder ud fra emnet ”vær en superhelt i dit eget liv”, og har dermed været inde om eget selvværd, styrke egen kerne, opstille mål for sig selv, de har lavet afspænding, talt om venner, forskellighed, følelser, lært om hvordan det er at være barn i fx Saudi Arabien, hjernetræningsspil, og fredag går 5.kl. i indskolingen og lærer eleverne der om emnet.

6.kl. er gået i gang med at øve til skuespillet til skolefesten, de har arbejdet med matematik, haft matematiktest, og torsdag var ”Den Store Bagedyst”, hvor der blev fremstillet lagkager i forskellige variationer, udtænkt af eleverne selv. Læring fra bagningen var primært: det er vigtigt at læse opskriften igennem først, at bundene får lov at bage færdigt, og at moussen når at sætte sig.
Vinder på smag blev kagen med grøn top med rosenblade, vinder på udseende blev skildpadden.

14-03-2019 HL

Forrige 10