Emneuge på skolen: kost og motion

I denne temauge om kost og motion har eleverne på skolen været meget aktive: Der er morgenmotion hver morgen, der løbes til Skråvejen ved Hårby og tilbage, der sættes krydser for hver løbet gang, der udregnes i klasserne hvor meget hver enkelt forbrænder og hvor meget Yankee-bar det svarer til – som derefter udleveres og fortæres til stor glæde af børnene. I klasserne får børnene faglig viden om kost og motion. Der leges sociale lege, fx lotteri, rundbold, stratego og høvdingebold, 6.kl. har seksualundervisning, der laves kartoffel-/porresuppe, som spises af alle som afslutning på fredagens motionsdag.

Nyhed billede
    Helle Lambertsen den 18-10-2018
    INVITATION til nye børn og forældre og interesserede:
    BESØGSDAG tirsdag d. 23. okt. kl. 15-16.30 for børn og forældre.
    INFORMATIONSAFTEN torsdag d. 1. nov. kl. 19-20.30 for forældre.
    Helle Lambertsen den 10-10-2018
    I uge 42 starter gravningen i forbindelse med den nye motionssti, som skal gå langs stien fra skolen til Borgernes Hus. I den forbindelse kommer der til at køre gravemaskiner ind fra lågen langs SFO'ns legeplads og ned til Borgernes Hus.
    Børnene kan derfor ikke færdes på sportspladsen, og indgangen ved cykelskuret fra Hårby-siden vil også være spærret af - brug derfor det andet cykelskur og andre indgange.
    Alt afhængig af hvor lang tid gravningen tager, kan der blive tale om at børnene i idrætstimer og på vej til klub kan blive nødt til at gå langs Søballevej et stykke tid.
    Helle Lambertsen den 01-10-2018
    Pengene til den nye motion og trænings sti er nu fundet, og redskaberne er blevet bestilt.
    Stien kommer til at indeholde mange forskellige aktiviteter - man kan hoppe, gå rebgang, slå kolbøtter, gå balance og prøve flere andre forhindringer.
    Stien kommer til at gå langs sportspladsen og ved siden af nuværende sti, samt op ad skråningen ved Borgernes Hus' gavl.
    I øjeblikket koordineres mht. gravning, vi forventer ibrugtagning om 1-2 mdr.
    Og vi glæder os.
    Helle Lambertsen den 28-09-2018
    Så er det tid til HIK81-fest for alle, se invitation.
    Helle Lambertsen den 19-09-2018
    Så er der mulighed for forskellige aktiviteter i efterårsferien, se vedhæftede.
    Sidsel Grubbe den 27-08-2018
    Krav om UNI-LOGIN til alle forældre

Kære forældre

Alle forældre til børn i Skanderborg Kommunes skoler skal fremover have et UNI-Login. UNI-Login er et digitalt ID, som giver dig adgang til skolens digitale løsninger.

Hvornår skal du bruge dit UNI-login?
    Som forælder til et barn i Skanderborg Kommunes skoler, skal du bruge UNI-Login for at få adgang til en række af skolens digitale løsninger:
    • ForældreIntra
      • ForældreIntra app’en
        • I app’en skal du kun logge ind med dit UNI-Login første gang. Her vælger du en 4-cifret kode, som du fremover skal bruge til at logge ind. Efter det skal du kun bruge dit UNI-Login, hvis du mister forbindelsen til skolen i app'en.
      • Via skolens hjemmeside
        • På skolens hjemmeside skal du altid logge ind med UNI-Login.
    • MinUddannelse
      • minuddannelse.dk
        • Du kan logge ind med dit UNI-Login eller NemID
      • Fra ForældreIntra
        • Du kan gå direkte til MinUddannelse fra ForældreIntra via ’Planer’ i menuen.

Sådan får du dit UNI-login
    Du skal selv aktivere dit UNI-Login, som består af et brugernavn og en adgangskode. Vi vil bede dig gøre dette senest d. 22.10.2018. Følg de 6 trin i vedlagte BILAG eller følg linket (kassen med pil ud af over bilag) nederst i opslagets venstre hjørne. Videoen er venligst stillet til rådighed af Aarhus Kommune.

Hvis du oplever problemer med UNI-login
    Oplever du problemer med dit UNI-login, kan du kontakte kontoret.
    Husk, at du selv kan få et nyt brugernavn eller ny kode, hvis du har glemt det. Følg den samme vejledning som du også fulgte første gang, du aktiverede dit UNI-Login.

Helle Lambertsen den 08-08-2018
    Så er idrætsforeningens aktivitetstilbud for vintersæsonen klar, se vedhæftede.
    Tidspunkt for forældre/barn og krudtugletons er rettet.

wink

Helle Lambertsen den 27-06-2018
    De nye buskøreplaner er nu klar - der er ingen ændringer i forhold til i år (Rute 451 + Rute 330).

For de børn fra Nr. Vissing og Veng, som benytter rute 330 og som har buskort:
    De nye buskort udleveres første skoledag d. 14.08.

Første skoledag 2018/2019 kan elever køre gratis til skole, såfremt de kan fremvise det udløbne kort fra skoleår 2017/2018.

Elever der ikke tidligere har haft Skolekort skal købe billet.

Elever hvis kort er blevet væk i sommerferien skal købe billet.

Vidste du, at  ...

... du kan aflevere børn 0-13 år på ét sted?

Her finder du vuggestue, børnehave, skole, SFO og klub på samme matrikel. Vi har meget samarbejde på tværs af afdelingerne, det gør at børnene kender hinanden og leger sammen på kryds og tværs af afdelinger og alder.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige afdelinger eller aftale et besøg på tlf. 87 94 22 53.

07:40-12:45
    Rul - klassedag · 5KL · 6KL · BLÅ · GRØN · MÅNE · SOL · STJR
    09:00
    Nye skolebørn starter i skole · BØRNEHAVEN · SOL