I SFO'n tilbyder vi indskolingsbørn en tryg og udviklende base efter skoletid. Og det sker i et helt tæt samarbejde med skolen og forældrene, så vi ved, hvad hvert enkelt barn kommer med af ressourcer og behov.

Det er lyst og engagement, der driver værket. Her er plads til kreativitet og begejstring, og det må meget gerne være lidt sjovt og lidt skørt. Og en smule vildt ind imellem!

Nogle gange er det børnene, der finder på aktiviteter. Andre gange de voksne.
Og aktiviteterne spænder vidt. Fra stille, kreative sysler til leg og spil i gymnastiksalen eller en tur på inlinere i skolegården. Vi får masser af frisk luft og vind i håret på vores skønne udearealer, hvor der er plads til at krudte af og til at bruge fantasien.

Selv krudtugler har dog brug for fred og ro og tid til fordybelse indimellem. En gang ugentlig laver vi bålmad, og her kan det være befriende bare at sidde og kigge ind i flammerne. Eller man finder et stille hjørne, hvor man kan tegne, spille, sy eller …...

Hver dag serverer SFO'n frisk eftermiddagsmad, så børnene har lidt energi til overs til resten af eftermiddagen.

Rent praktisk

SFO'n er åben om morgenen kl. 6.15 til kl. 7.50, og den åbner igen når børnene får fri kl. 13.40 til kl. 17, fredag til kl. 16.30.

Der er åbent for tilmeldte børn på dagene op til helligdage og i skoleferier, fx op til påske, fredag efter Kr. Himmelfartsdag.
Institutionen har helt lukket Grundlovsdag og mellem jul og nytår samt uge 29+30, dog vil der være mulighed for alternativ pasning efter aftale.

Ind- og udmelding af  SFO foregår på skanderborg.dk/pasning med NemID, og her findes også information om takster for pladserne.
Går barnet i 4.-6. klasse eller er barnet ikke tilmeldt SFO, er der mulighed for at tilkøbe morgenmodul i SFO'n, tilmelding sker på ovennævnte link under SFO.

Har du lyst til at høre mere om SFO'n eller besøge os, er du meget velkommen.

SFO'n har tlf. 87 94 22 55.

Skoleleder Linda Kolling, 87 94 22 51, [email protected]