Velkommen til Veng Skole & Børnehus!

Velkommen i både Vuggestuen, Børnehaven, Skolen, SFO'n og Klub'n. Et stærkt tilbud til børn mellem 0 og 13 år. Alt samlet på ét sted. Alle kender alle. Det giver trygge børn, og så giver det os mulighed for at skrue et godt tilbud sammen, så dine børn trives og udvikles bedst muligt.

Det tætte samarbejde mellem afdelingerne sikrer sammenhæng i børnenes hverdag.
På den måde kan vi meget bedre tage hånd om hvert enkelt barn, så overgangen fra det ene trin til det næste bliver så tryg og velforberedt som muligt, både for de, der bare ”smutter igennem” og især for de, som har behov for lidt ekstra støtte eller opmærksomhed.
Også derfor har vi rullende overgange. Dvs. barnet kan 4 gange årligt rulle fra børnehave til skole/sfo og fra indskoling/sfo til mellemtrin/klub.
I stedet for at alle ruller en gang årligt, ruller børnene videre, når de er klar til det.

Sammenhængen styrkes yderligere ved muligheden for personaleoverlap: SFO-medarbejderne har f.eks. timer i børnehaven, og herigennem har børnene kendskab til nogle af de nye voksne, når de ruller ind i skole/SFO.

Et andet varemærke for Veng Skole & Børnehus er et aktivt ude- og fritidsliv.
Vi har naturområder med sports- og spejderfaciliteterlige uden for døren.
Og som nabo har vi en stor skov med vores egen bjælkehytte samt et shelter.

Er du blevet nysgerrig for at vide mere om stedet, så tag et kig på de enkelte afdelinger eller kontakt os for at aftale et besøg.

​Skoleleder Linda Kolling, 87 94 22 51, [email protected]

​Kontoret 87 94 22 52, [email protected]

Rundt om Veng Skole & Børnehus

Veng Skole & Børnehus huser børn primært fra 7 landsbyer: Jeksen, Mesing, Forlev, Hårby, Søballe, Veng og Nr. Vissing.

Lige ved siden af os finder du Hårby Idrætsklub af 1981 ... KFUM-spejderne i Veng ... og Veng Lokalarkiv