jubii sne

Nyhed billede
Børnehavebørnene nød det i fulde drag at vintervejret i dag bød på sne - så meget sne at der kunne kælkes og bygges snemænd.
    Helle Lambertsen den 27-06-2018
    De nye buskøreplaner er nu klar - der er ingen ændringer i forhold til i år (Rute 451 + Rute 330).

For de børn fra Nr. Vissing og Veng, som benytter rute 330 og som har buskort:
    De nye buskort udleveres første skoledag d. 14.08.

Første skoledag 2018/2019 kan elever køre gratis til skole, såfremt de kan fremvise det udløbne kort fra skoleår 2017/2018.

Elever der ikke tidligere har haft Skolekort skal købe billet.

Elever hvis kort er blevet væk i sommerferien skal købe billet.

Vidste du, at  ...

... du kan aflevere børn 0-13 år på ét sted?

Her finder du vuggestue, børnehave, skole, SFO og klub på samme matrikel. Vi har meget samarbejde på tværs af afdelingerne, det gør at børnene kender hinanden og leger sammen på kryds og tværs af afdelinger og alder.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige afdelinger eller aftale et besøg på tlf. 87 94 22 53.