Sidste skoledag - nu går vi på ferie ...

Sidste skoledag foregik i dag traditionen tro i klasserne og det store god-sommer-ferie-farvel i gymnastiksalen - med tak for året som gik, med farvel til 6. klasse og også til Peder, som går på pension efter 42 år som folkeskolelærer. Når nye skolebørn ruller i skole, går de igennem flagallé - og på samme måde blev Peder-bibliotekar i dag bippet ud i en lang bog-allé med alle skolens elever og personale. Vi ønsker jer, som forlader skolen held og lykke med jeres nye liv - og god ferie til alle.

Nyhed billede
    Helle Lambertsen den 29-06-2015
    SKOLEBUSSERNE I SOMMERFERIEN
    Rutebil 330: Børn fra Nr. Vissing og Veng. Rutebilen kører nu ind omkring skolen på flere afgange.
    Der er bestilt buskort til dem, som har buskort i år, og de nye kort udleveres første skoledag.
    Buskortet repræsenterer flere tusinde kroner - så pas godt på det!
    På første skoledag skal det gamle buskort medbringes og fremvises i bussen.
    Den nye køreplan gælder fra 28/6.

Skolebus 451: Børn fra Hårby, Forlev, Mesing, Jeksen, Ryvejen, Gildhøjvej, Dalvejen og Søballe.
    Bussen er en decideret skolebus, og der bruges ikke buskort.
    Et par af ruterne er rykket få minutter.
    Bussen kører ikke i sommerferien, men starter igen d. 10/8.
    Helle Lambertsen den 25-06-2015
    ÅBNINGSTIDER for tilmeldte børn i sommerferien er:

Uden for SFO- og klubbens åbning er der pasning for alle i børnehaven.

*) Uge 28 skal der ændres i el-forsyningen i Borgernes Hus, og hvis håndværkerne skal arbejde
    i klublokalerne, vil klubbørnene være i SFO eller på spejdergrunden.

• Henry Thomsen den 16-06-2015
    NYT ANSIGT PÅ SKOLEN
    Til efter sommerferien har vi ansat Morten Djernæs på skolen.
    Morten er 30 år, læreruddannet fra 2012, og har tidligere været ansat på Skt. Knuds Skole og Fjordsgades Skole i Aarhus.
    Det sidste halve år har han arbejdet i Berlin som free-lance underviser på instituttet Dönerkind.
    Vi ser frem til samarbejdet med Morten, som vil få sin primære tilknytning til indskolingen.

Helle Lambertsen den 12-06-2015
    Hik81 afholder i samarbejde med DGI badminton - en Badmintonskole den 26. og 27. September for U9-U15 piger og drenge.
    Et tilbud til øvede som uøvede badmintonspillere. Børnene vil blive undervist af super dygtige instruktører fra DGI. Lørdag den 26. September er badmintonens dag, hvor der vil være ekstra fokus på fjerbold og ketcher. Så kom og vær med..... Det bliver KANON SJOVT!
    Meld Jer allerede til nu på: http://www.dgi.dk/arrangementer/201509106007
    Vi glæder os til at se en masse badmintonspillere i Borgernes hus. 😊
    Helle Lambertsen den 21-05-2015
    Så er der tilbud om aktiviteter for børn i sommerferien.
  • 13-07-2015
    Alle afdelinger er lukket. · BØRNEHAVEN · KL.6. · KLIA · KLIB · KLMA · KLMB