SKOLESTART MED FLAG OG SMIL

Der blev flaget både farvel og goddag til de nye skolestartere

August, Laust, Ditte Mai, Elliott, Albert, Villads, Noah, Oliver, William, Ella og Maja. August, Laust, Ditte Mai, Elliott, Albert, Villads, Noah, Oliver, William, Ella og Maja.
Mandag d. 10. august rullede 11 nye børn ind i indskolingen. De blev behørigt "vinket ud" af børnehavekammeraterne - og modtaget med flagallé af alle deres nye kammerater i indskolingen
VELKOMMEN
    Helle Lambertsen den 12-06-2015
    Hik81 afholder i samarbejde med DGI badminton - en Badmintonskole den 26. og 27. September for U9-U15 piger og drenge.
    Et tilbud til øvede som uøvede badmintonspillere. Børnene vil blive undervist af super dygtige instruktører fra DGI. Lørdag den 26. September er badmintonens dag, hvor der vil være ekstra fokus på fjerbold og ketcher. Så kom og vær med..... Det bliver KANON SJOVT!
    Meld Jer allerede til nu på: http://www.dgi.dk/arrangementer/201509106007
    Vi glæder os til at se en masse badmintonspillere i Borgernes hus. 😊
  • 04-09-2015
    Minikonfirmandundervisning i Sognehuset i Veng · KLMA · KLMB